Prijzen Tiny House

 

De prijzen van Tiny House zijn zeer gevarieerd. Deze verschillen komen ook tot uiting in de prijslijst. Laten we dus eens kijken hoe u deze verschillen samen moet evalueren. Laten we het voor u vereenvoudigen door de criteria die ingewikkeld lijken nauwkeurig te bekijken.

Waarop moet u letten bij het kiezen van een Tiny House?

Er zijn verschillende Tiny House op de markt volgens verschillende behoeften, verschillende smaken en gebruiksgewoonten. Elk Tiny House merk heeft zijn eigen produktietechnologie en ontwerpbenadering. Wie overweegt een Tiny House te kopen, maakt zijn keuze na alle details te hebben onderzocht, maar de eerste factor die in aanmerking moet worden genomen, is dat het product de status van caravan moet hebben. Het tweede element is ervoor te zorgen dat het product geschikt is voor 4 seizoenen.

Wij raden de aankoop af van Tiny House produkten die niet in caravan-status zijn en niet voor 4 seizoenen geproduceerd zijn. Want nadat u het product gekocht hebt, kan het zijn dat u er afstand van moet doen, omdat uw verwachtingen en doelstellingen niet worden bereikt.

Als starterswoning, vooral voor degenen die voor de eerste keer een Tiny House willen kopen, raden wij aan dat zij een keuze maken uit onze modellen volgens hun woongewoonten, na de technische kenmerken van onze producten in detail uitgelegd te hebben. Aangezien al onze modellen de noodzakelijke statusconformiteit dragen en geschikt zijn om in alle seizoenen te leven, kunt u met een gerust hart kopen.

Hoe worden de prijzen van Tiny Houses bepaald?

Het bouwen van een Tiny House moet niet verward worden met het bouwen van een standaard huis, bungalow of caravan. Conventionele bouwmaterialen worden zelden gebruikt in Tiny House bouw. Het vereist verschillende materialen en toepassingstechnieken. Omdat Tiny Houses aan de verkeerswetgeving onderworpen zijn, worden ze over het algemeen in de natuur gebruikt en gelden er gewichtslimieten. Het meeste ingevoerde materiaal komt uit de boot- en caravansector. Aan de andere kant, voor langdurig gebruik, wordt zowel uiterst duurzaam als isolerend comfort geboden, zoals een standaard structuur. In het licht van deze informatie zou het nauwkeuriger zijn om de prijzen van Tiny House te evalueren. Bij het vergelijken van Tiny Houses van verschillende merken, moet men zich baseren op de gebruikte producten, de merken en de kenmerken van de producten.

Een van de meest merkwaardige punten bij het vergelijken van Tiny House prijzen is de grootte. Aangezien Tiny Houses in voertuig-status zijn, wordt de grootte niet op m2 gemeten. Bovendien is het ontwerp van het model van invloed op de uitrusting. Daarom moeten de prijzen van Tiny House geëvalueerd worden aan de hand van het aantal personen dat geschikt is voor het gebruik, het ontwerp, de uitrusting en de functies. Als Starterswoning kunnen wij oplossingen voor alle behoeften produceren door modellen voor 2,4,6 en 8 personen aan te bieden, met Higline, Midline en Basicline opties. Bovendien kunnen de gebruikers toevoegingen zoals witgoed, elektronica, extra meubilair, terras, trap uit onze optielijst maken. Nadat alle toevoegingen zijn gedaan, wordt de definitieve prijs gevormd.

Aangezien wij starterswoningen industrieel produceren, creëren wij een kostenvoordeel bij de productie van grote bestellingen, en wij delen dit voordeel met de koper. In onze fabriek van 11.000 m2 gesloten en 20.000 m2 open oppervlak, kunnen wij 4.000 sleutelklare Tiny Houses in 1 jaar produceren. Dankzij onze superieure kwaliteit, hoge capaciteit en kostenvoordeel door industriële productie, zijn wij het aantrekkelijkste merk qua prijs voor meervoudige aankopen.

Is het mogelijk om een lening voor een Tiny House te krijgen?

Is leasing beschikbaar voor Tiny House?

Voor starterswoningen kunnen wij ingaan op verzoeken om leningen en leasing, zowel voor individuele gebruikers als voor kopers uit het bedrijfsleven, via de financiële instellingen waarmee wij een overeenkomst hebben. Zo maken wij het mogelijk om een Tiny House te bezitten door afbetalingen aan de financiële instelling, zoals bij het kopen van een huis of een auto. Vooral bij meervoudige aankopen, toeristische inrichtingen of vakantieoorden, bieden wij ook een oplossing voor de investeerder. Aangezien de investeerder de Tiny House faciliteit in korte tijd kan oprichten met starterswoning, wordt de faciliteit operationeel terwijl hij de lening of de leasetermijnen betaalt.