Wat zijn Mobile Huisjes?

 

Mobile Huisje, zoals de naam al doet vermoeden, verwijst naar mobiliteit, dat wil zeggen draagbaarheid.

Hier kunnen we spreken van een verscheidenheid aan huizen met verschillende draagbaarheidskenmerken. Bijvoorbeeld op wielen, dat wil zeggen, met kenteken en licentie, vast draagbaar, zoals modulair huis. Tiny House verschijnt ook als een mobiele huisje, een draagbare woning.

Mobiele Huisjes bieden over het algemeen meer minimale woonruimtes. Het is ontworpen en geproduceerd in afmetingen die geschikt zijn voor transport om zijn draagbare functie te vormen en voort te zetten. Mobiele Huisjes met minimale ruimtes moedigen de gebruiker aan om minimaler te consumeren, het verbruik te beheersen en zelfs het bewustzijn te vergroten.

Vandaag de dag maken de moeilijke leefomstandigheden, huisvestingsproblemen en klimaatcrisis in onze wereld verantwoorde en bewuste productie-consumptiemethoden verplicht.

Processen i.v.m ontwerp-, productie- en materiaalselectie

Versies van mobiele huisjes met kentekenplaten en licenties worden geproduceerd in overeenstemming met de normen van de Verkeerssnelwegenverordening. Mobiele huisjes, die modulair vast zijn, worden meestal op een vrachtwagen vervoerd en met behulp van een kraan in het veld op hun plaats geplaatst. De productie bij deze producten wordt uitgevoerd door binnen de verschillende afmetingen te blijven die nodig zijn voor transport.

Mooble House mobiele huisjes worden gebouwd in een fabrieksomgeving in overeenstemming met de industrieprincipes en zijn klaar voor levering.

Mobiele huisjes, dankzij hun draagbare functies, laten geen permanente schade achter aan het land waar ze geparkeerd of gevestigd zijn. Mobiele huisjes met verschillende functies kunnen worden geproduceerd. Bijvoorbeeld; Het kan worden ontworpen en geopend voor gebruik als een huis, hotel, kantoor, café, winkel.

Mooble House mobiele huisjesproducten zijn gemaakt van duurzame, groene en duurzame materialen. De duurzaamheid die wordt veroorzaakt door het vermogen om te verdringen speelt een rol in de geselecteerde materialen en productietechnieken.

Het kiezen van materialen die geschikt zijn voor mobiliteit is erg belangrijk. Omdat het bestand moet zijn tegen trillingen en bewegingen tijdens de reis. Het belangrijkste skelet van Mooble House-producten is een lichte staalconstructie. Het is flexibel, duurzaam en lichtgewicht. Het is ook volledig recyclebaar. Van het materiaal dat in de buitengevel wordt gebruikt tot de keuze van keramiek in de badkamer, is het geschikt voor mobiliteit met al zijn kenmerken. Tegelijkertijd biedt het huiselijk comfort, waardoor het leven in de natuur ergonomisch wordt.

Mooble House mobiele huisjes zijn in de fabriek gebouwd met industriële principes. Het doorloopt het ontwerp- en productieproces door een multidisciplinair team bestaande uit architecten, industrieel productontwerpers, civiel ingenieurs, elektrotechnici en werktuigbouwkundigen. Op deze manier staan ze bekend als duurzame, gegarandeerde en gebruikerstevredenheid producten.

Overal waar u naartoe gaat met mobiele huis is in het comfort van thuis

Mobiele huisjes, die kentekens en gelicentieerde voertuigen zijn, liggen dicht bij caravanproducten op het gebied van mobiliteit, terwijl ze overal thuiscomfort bieden met de leefruimte die het biedt.

Mooble House mobiele huisjes zijn geschikt voor gebruik in 4 seizoenen. Het biedt verschillende isolatiealternatieven in overeenstemming met de geografische en klimatologische omstandigheden waarin het zal worden gebruikt.

Hoogtepunten van Mooble House Mobiele Huisjes

Het belangrijkste kenmerk dat een Mooble House mobiele huisje onderscheidt van andere mobiele producten is dat het de gebruiker overal het comfort van thuis biedt. Mooble House mobiele huisjes onderscheiden zich met hun solide structuren en apparatuur. Bijvoorbeeld; gootstenen, toiletten en bedden zijn van dezelfde kwaliteit en gewicht die u in uw huis gebruikt. Bovendien, als u dat wenst, bevat het ook comfortelementen zoals airconditioning, vaatwasser en oven. Met andere woorden, zelfs als ik midden in de desolate natuur ben, is het ideaal voor degenen die zeggen dat ik geen concessies zal doen aan mijn comfort.

Mooble House mobiele huisjes zijn geschikt voor gebruik in 4 seizoenen met hun sterke isolatie en airconditioning apparatuur. Met uw mobiele huisjes, die u in de zomer in een zomerstad in het zuiden plaatst, kunt u de zomer op de meest plezierige manier beleven; in de winter kunt u parkeren in een bosrijke omgeving dicht bij uw werk in de stad. Hierdoor kunt u op vrijdagavond genieten van uw ontspannende koffie in uw eigen lodge op een klein eindje rijden. Wanneer u beslist om permanent of tijdelijk in een ander land te wonen, kunt u alleen uw koffer meenemen en uw Mooble House-mobiele huisjes over land of over zee naar uw adres laten sturen.

U kunt vaak Mooble House-producten in Turkşje en Europa tegenkomen , die de voorkeur hebben van iedereen uit verschillende regio's.