Mo.4 450

De Mo.4 450 is een Mooble House-model voorzien van een hellend dak. De buitenbekleding is aan de achterzijde van metaal en de overige drie gevels zijn van hout. De keuken en leefruimte komen samen zonder enige scheidingselementen in de ruimte. Op deze manier kunnen gebruikers optimaal genieten van de ruimtelijkheid van het oppervlakte. Dit model met een lengte van 4,50 meter is geschikt voor gebruik door 2 personen.

Mo.4 450 Home Office

Mo.4 450 Home Office is een Mooble House-model dat werk- en woonruimte combineert in een compact product. Dankzij het slimme meubeldesign wordt maximale functionaliteit geboden bij een minimale ruimte. Laat u verrassen door de functionele opbergvakken in de ruimte. De speciaal ontworpen Tiny house maakt het mogelijk om tijdens het werk in contact te zijn met de natuur. Dit model met een lengte van 4,50 meter is geschikt voor gebruik door 2 personen.

Mo.4 700

Mo.4 700 is een Mooble House-model is voorzien van een hellend dak. De buitenbekleding is aan de achterzijde van metaal en de overige drie gevels zijn van hout. De keuken en badkamer, gelegen in het midden van het product, vormen een gang. Het slaap- en woongedeelte zijn van elkaar gescheiden. Dit model met een lengte van 7,00 meter is geschikt voor gebruik door 4 personen.

Mo.4 800

Mo.4 800 is een Mooble House-model is voorzien van een hellend dak. De buitenbekleding is aan de achterzijde van metaal en de overige drie gevels zijn van hout. De keuken en badkamer, gelegen in het midden van het product, vormen een gang. Het slaap- en woongedeelte zijn van elkaar gescheiden. Dit model met een lengte van 8,00 meter is geschikt voor gebruik door 4 personen.