Mo.4 450

Mo.4 450 is een Mooble House-model met een eenrichtings hellend dak. De buitenbekleding is aan de achterzijde van metaal en de overige drie gevels zijn van hout.

Mo.4 450 Home Office

Mo.4 450 Home Office is een Mooble House-model dat werk- en woonruimte combineert in een compact product. Dankzij het slimme meubeldesign wordt maximale functionaliteit geboden bij minimaal ruimtegebruik. Het kan worden gebruikt als keukenlade, aanrecht of eettafel. Tegelijkertijd zijn er verrassende opbergvakken in de ruimte. De speciaal ontworpen werkruimte maakt het mogelijk om in contact te zijn met de natuur. Dit model is 4,5 meter lang en geschikt voor gebruik door 2 personen.

Mo.4 450 Cafe

Mooble House Mo.4 450 Cafe is een model ontworpen voor commercieel gebruik. Dit model, dat verschillende eet- en drinkgelegenheden kan bedienen, kan ook voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals winkels en winkels.

Mo.4 700

Mo.4 675 is een Mooble House-model met een eenrichtings hellend dak. De buitenbekleding is aan de achterzijde van metaal en de overige drie gevels zijn van hout.

Mo.4 800

Mo.4 800 is een Mooble House-model met unidirectionele schuine dakvorm. De buitenbekleding is aan de achterzijde van metaal en de overige drie gevels zijn van hout.