Tiny House Turkije

Hoewel Tiny House betrokken is bij de kampeercaravansector, is vraag en aanbod de afgelopen jaren zo sterk toegenomen dat het bijna een op zichzelf staande sector is geworden. Ongetwijfeld heeft de pandemie een serieuze impact op deze toename. Om deze reden zijn tiny house investeringen in Turkije intensief onderzocht en gevolgd. Daarom zijn de ontwikkelingen in de Tiny House markt in Turkije een van de onderwerpen geworden die tiny house- investeerders vaak onderzoeken. We hebben ons artikel voor u opgesteld waarin we informatie overbrengen van de tiny house markt in Turkije.

Het belangrijkste kenmerk dat tiny houses onderscheidt van caravans is dat ze worden gesleept met een geschikt motorvoertuig, op de gewenste locatie worden geparkeerd en lange of korte levensduurmogelijkheden bieden; de mogelijkheid om een comfortabele leefruimte te creëren. Met andere woorden, tiny house is de primaire keuze van gebruikers die niet liever constant in beweging zijn, die gedeeltelijk of permanent op een locatie willen wonen. Om deze reden zijn tiny house bouwsysteem, binnen- en buitenmateriaalkwaliteit, esthetiek en comfort uiterst belangrijke criteria.

Een andere belangrijke reden voor de toename van Tiny house investeringen in Turkije is dat vakantiefaciliteiten snel in de natuur kunnen worden gevestigd of de capaciteit van de bestaande faciliteit snel kan worden verhoogd. Bovendien betekent aantrekkelijk voor degenen die het belangrijk vinden om hun vakantie in comfortabele omstandigheden te maken, dat ze een grote doelgroep voor investeerders kunnen bedienen.

Tiny House voor investeerders

In plaats van traditionele methoden om een hotel of vakantieoord te openen dat geïntegreerd is met de natuur, hebben tiny houses nu de voorkeur. Hoewel het jaren duurt voordat een hotel tot leven komt met traditionele methoden en het noodzakelijk is om in te grijpen in de natuurlijke habitat, kan een faciliteit zijn deuren openen voor zijn gasten in 45 dagen dankzij tiny house-producten.

Om een hotelinvestering te doen, wordt eerst de locatie van het hotel bepaald. Vervolgens worden de benodigde exploitatievergunningen verkregen en wordt de grond gereedgemaakt. Als het nieuwste werkitem begint de productie van tiny house-fabrieken. Investeerders kunnen verschillende modellen en verschillende maten producten kiezen voor het project. Zo kan het facilitair beheer de tiny house-kamers in verschillende categorieën op de markt brengen en het juiste product aanbevelen op basis van het aantal gasten dat moet worden ondergebracht of hun behoeften. De tiny houses van de fabriek worden overgebracht naar het land en geparkeerd in overeenstemming met het project.

Keuze van de investeerders: Industriële fabrikanten

Als we naar de tiny house markt in Turkije bekijken in termen van productiecapaciteit en kwaliteitsnormen, zien we een klein aantal grote en industriële producenten. Investeerders geven vaak de voorkeur aan deze fabrikanten voor hun aankopen. Op deze manier zorgt het ervoor dat de bestelling dienst kan krijgen op het gebied van leveringsdatum, kwaliteit van producten, garantieperiode en after-sales ondersteuning.

Er zijn ook veel middelgrote en kleine fabrikanten in de Tiny House markt in Turkije. Deze fabrikanten werken in werkplaatsen etc., met weinig stukken, meer handwerk, een proces waarbij de fabricage op de achtergrond is. Als zodanig kunnen alle details van de structuren die er van buitenaf zeer esthetisch uitzien, maar collectieve productie met een multidisciplinair perspectief vereisen, mogelijk niet op de meest nauwkeurige manier worden opgelost en kan standaardisatie van materiaalkwaliteit niet worden bereikt. Bovendien, aangezien winstmaximalisatie een uiterst belangrijke kwestie is voor middelgrote en kleine ondernemingen, is productie met de meest economische kosten ook verplicht. Individuele gebruikers en investeerders moeten de kwaliteitsnormen van de fabrikant zorgvuldig onderzoeken bij het onderzoeken van tiny house-prijzen. Ongeacht individuele of bulkaankopen, moeten kwaliteits- en comfortomstandigheden worden overwogen vóór esthetiek.

Tiny House investeringen in Turkije

Nu kunnen we veel tiny house hotels en vakantiefaciliteiten in Turkije zien, soms tijdens het reizen en soms tijdens het surfen op internet. Geschikte percelen geselecteerd voor de locatie van Tiny house kunnen in slechts 45 dagen nadat de benodigde vergunningen zijn verkregen in het Tiny house parkeren.

Veel hotels en vakantiefaciliteiten werden geopend met Mooble House-producten, die de toonaangevende en grootste industriële tiny house-productiecapaciteit in Europa hebben. Bovendien gaan de productie- en projectstudies door voor de investeringen die binnenkort worden gerealiseerd.