Mo.1 Tiny House

Bekijk onze Mo.1 Tiny House-modellen voor functionele en compacte oplossingen. Onder hetzelfde modeldak, 3 verschillende kleine leefruimtes van 5,6 meter tot 6,50 meter lang, elk voor 4 personen! Zie verder...

Mo.2 Tiny House

Afzonderlijke ficties zijn ontworpen voor frequente reizigers, thuiswerkers en mensen die liever twee aparte woonruimtes in hetzelfde volume hebben. Wij bieden oplossingen die uw verwachtingen overtreffen, met 9 verschillende piepkleine woonruimtes onder hetzelfde modeldak!

Mo.3 Tiny House

Wij nodigen degenen die dromen van een Tinyhouse met een tussenverdieping, degenen die zoeken naar mogelijkheden om vanuit hun bed naar de hemel te kijken, uit om onze Mo3 modellen te bekijken. Bekijk de verbazingwekkende opties die tot 8 meter reiken.

Mo.4 Tiny House

Wij bieden 4 verschillende constructies aan onder het Mo4-model, waarbij elk meubel meer dan één functie kan bieden dankzij het slimme meubelontwerp, en zo een onbeperkte vrijheid in de natuur biedt voor thuiswerkers. Met Starterswoning is het slechts een kwestie van tijd voordat u een Tinyparks hebt die volledig aan uw wensen voldoet.

Mo.5 Tiny House

De optimale oplossing voor liefhebbers van Tinyhouse die vaak van plaats willen veranderen en mobiel zijn als manier van leven willen aannemen, vindt u onder ons Mo5 model. Een aangename reis toegewenst!