Mo.1 Tiny House

Bekijk onze Mo.1 Tiny House-modellen voor functionele en compacte oplossingen. Onder hetzelfde modeldak, 3 verschillende kleine leefruimtes van 5,6 meter tot 6,50 meter lang, elk voor 4 personen! Zie verder...

Mo.2 Tiny House

Onder onze Tiny House Modellen is Mo.2 450 Tiny House geschikt voor gebruik door 4 personen.Dit model, met een lengte van 4,50 m, spreekt liefhebbers van functionele oplossingen aan.

Mo.3 Tiny House

Mo.3 560 is het enige Mooble House-model met een mezzanine-optie naast andere Mo.3-varianten. De buitenbekleding is volledig van hout en het dak van metaal. Het woongedeelte en het slaapgedeelte zijn in hetzelfde volume gecombineerd met een ergonomische entresolvloer. Met de mezzanine boven de keuken en natte ruimte kunnen gebruikers genieten van het uitzicht op de lucht. Dit model, dat 5,6 meter lang is en geschikt is voor gebruik door 4 personen, biedt zijn gebruikers een functionele en compacte oplossing.

Mo.4 Tiny House

Mo.4 450 is een Mooble House-model met een eenrichtings hellend dak. De buitenbekleding is aan de achterzijde van metaal en de overige drie gevels zijn van hout.

Mo.5 Tiny House

Mo.5 400 is een Mooble House-model dat dankzij het functionele ontwerp aantrekkelijk is voor gebruikers die op zoek zijn naar een compacte oplossing. Geschikt voor wie vaker mobiel wil zijn.