Mo.2 350

De Mo.2 350 is het meest compacte Mooble House-model. Dit model biedt een goede oplossing voor frequente reizigers. De gevelbeplating is overwegend metaal aan de lange zijden en hout aan de smalle zijden. De keuken en het woongedeelte komen samen zonder scheidingselementen in de ruimte. Op deze manier kunnen gebruikers genieten van de breedte van het oppervlakte. Dit model met een lengte van 3,50 meter is geschikt voor 2 personen.

Mo.2 450

Mo.2 450 is een Mooble House-model dat geschikt is voor 2 personen in één woongedeelte. De gevelbeplating is overwegend metaal aan de lange zijden en hout aan de smalle zijden. De keuken en het woongedeelte komen samen zonder scheidingselementen in de ruimte. Op deze manier kunnen gebruikers genieten van de breedte van het oppervlakte. Dit model met een lengte van 4,50 meter is geschikt voor 2 personen.

Mo.2 560

Mo.2 560 is een Mooble House-model dat geschikt is voor 2 personen in één woongedeelte. De gevelbeplating is overwegend metaal aan de lange zijden en hout aan de smalle zijden. De keuken en het woongedeelte komen samen zonder scheidingselementen in de ruimte. Op deze manier kunnen gebruikers genieten van de breedte van het oppervlakte. Dit model met een lengte van 5,60 meter is geschikt voor 2 personen.

Mo.2 560V

De Mo.2 560V is een Mooble House-model waarbij de ingang aan de achterkant van het huis is gemaakt. Dankzij de binnen-patio in haar ontwerp open en kunnen de bewoners via de deuren genieten van het uitzicht op de natuur. Dit model met een lengte van 5,60 meter is geschikt voor gebruik door 2 personen.

Mo.2 675 speciale editie

Mo.2 675 is een Mooble House-model waarin slaap- en woonruimtes zijn opgedeeld in twee aparte ruimtes. De keuken en badkamer, gelegen in het midden van het product, vormen een gang. Het slaap- en woongedeelte zijn van elkaar gescheiden. Dit model met een lengte van 6,75 meter is geschikt voor gebruik door 4 personen.

Mo.2 800

Mo.2 800 is het Mooble House-model dat de meest optimale tweepersoons kameropstelling biedt. De gevelbeplating is overwegend metaal aan de lange zijden en hout aan de smalle zijden. De keuken en badkamer, gelegen in het midden van het product, vormen een gang. Door de scheiding van slaap- en woongedeelte is dit model het meest efficiënte model voor gezinnen van 4 personen. Dit model met een lengte van 8,00 meter is geschikt voor gebruik door 4 personen.

Mo.2 850T

Het belangrijkste kenmerk van de Mo.2 850 T2, die vooral de voorkeur heeft voor commercieel gebruik, is dat hij twee aparte woonruimtes in hetzelfde voertuig biedt. Met andere woorden, op dezelfde module worden twee verschillende (hotel)kamers gepresenteerd. Maar het kan ook een perfecte oplossing zijn voor twee gezinnen, die graag samen tijd willen doorbrengen. Dit model met een lengte van 8,50 meter is geschikt voor gebruik door 4 personen.