Pionier voor het Ervaren van Verblijf in Natuur: Mooble House

 

Als Mooble House ontwerpen en produceren we onze tiny house-producten met wiel- en wielloze opties, in overeenstemming met de industrieprincipes en met ons gemengde team uit verschillende disciplines. Onze producten zijn O2-geclassificeerd onder ons eigen Europese typegoedkeuringscertificaat. We hebben een modulaire volumeproductiecapaciteit van 4.000 eenheden per jaar in onze gesloten productieruimte van 11.000 m2 en 20.000 m2. De producten die we produceren met behulp van CAD-CAM-infrastructuur in onze fabriek, worden veilig en plezierig gebruikt in 19 landen, waaronder Amerika en Europa.

Al onze producten voldoen aan de trailerwetgeving nr. 2018/858 en zijn geschikt om te slepen op alle snelwegen van Turkije en Europa. We construeren onze modellen zorgvuldig, zodat u ze in elk land van de wereld kunt gebruiken, op elk stuk land.

We bieden wij onze producten van superieure kwaliteit in het bereik van 3,5-8,5 m en met een maximaal gewicht van 3,5 ton, met zijn hoge productievolume met verschillende modellen en ontwerpalternatieven.

Onze producten zijn 20.000 km lang getest op de weg en hebben hun succes bekroond met meer dan 200 individuele gebruikerservaringen.

Bezit een Mooble House in 45 dagen

Onze producten hebben de voorkeur als de ideale oplossing voor eindgebruikers die een comfortabel leven in de natuur willen leiden. Want bij wielmodellen kunnen kenteken- en kentekenvoertuigen volgens de Wegenverkeerswet naar de gewenste locatie worden gesleept.

Een individuele gebruiker kan 45 dagen na het plaatsen van een bestelling een Mooble House bezitten, terwijl een toeristische faciliteit het product binnen 45 dagen beschikbaar kan stellen. Zo kunnen toeristische investeerders hun klanten het comfort bieden om in de natuur te verblijven in hun faciliteiten.

Voor degenen die Mooble House in een veel kortere tijd willen hebben, kunnen we de modellen die we op voorraad hebben binnen 7-14 dagen leveren.

Speciale commerciële oplossingen voor toeristische investeerders voor Mooble House

Bij Mooble House bieden we zakelijke commerciële oplossingen voor toeristische investeerders.

Het stelt toeristische investeerders in staat om hun capaciteit snel te vergroten zonder het seizoen te missen, hetzij met een enkele of bulkaankoop of leasemodel. We ondersteunen ook ondernemers die gaan investeren in nieuwe accommodatie-faciliteiten om hun unieke dromen te realiseren door te werken aan bijzondere projecten. Zo kan het aantal kamers in hetzelfde seizoen worden verhoogd zonder de noodzaak van lange en dure bouwinvesteringen in de faciliteiten en zonder de natuur te beschadigen. Alle processen worden verkort omdat onze producten een comfortabele accommodatie-ervaring bieden voor 4 seizoenen, de belegger voordelig maken met een snel rendement op de investering en kant-en-klare oplossingen zijn.

Binnenlandse accommodatiefaciliteiten bestaande uit onze langdurige, hoogwaardige Mooble House-modellen staan open voor accommodatie in de regio's Kaş, Adrasan, Urla, Beykoz, Assos en Sapanca, maar nieuwe projecten die binnenkort in gebruik worden genomen, zullen binnenkort worden aangeboden aan de smaak van tiny house-liefhebbers.

Dienst na verkoop

Als Mooble House, bieden wij onze producten aan met 24 maanden garantie. Daarnaast bieden we, in lijn met de vraag van de gebruikers, ook after-sales service om de technische problemen die zich kunnen voordoen op te lossen.

Turkije's eerste stacaravanverzekering van Mooble House

Turkije's eerste en enige tiny house verzekering werd gelanceerd onder leiding van Mobiele Huis. Mobiele Huis-producten werden veiliggesteld door vdf Sigorta in samenwerking met Eureko Sigorta. Tiny house-verzekering dekt de volgende diensten: brand, diefstal, overstroming, aardbeving, slotenmaker, redding, glasschade, verzekering.

Mooble House evalueert franchiseverzoeken

Mooble House is gelegen in Istanbul, Izmir, Bodrum, Göcek en Antalya; in het buitenland heeft het showrooms in Zwitserland, Nederland, Slowakije, de Dominicaanse Republiek, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. De showrooms die door het giving dealerschap worden geopend, worden zowel in Europa als in Turkije met intense belangstelling verwelkomd en gebruikers krijgen de mogelijkheid om het product te ervaren.

Ons Manifest

Mooble House,

  • Brengt mensen samen met de natuur.
  • Moedigt gebruikers aan om milieuvriendelijker te zijn.
  • Het wordt geproduceerd door rekening te houden met de behoeften, gewoonten en wensen van de gebruiker en staat open voor continue ontwikkeling.
  • Het doel is om zijn gebruikers een comfortabele ervaring te bieden met het principe van duurzaamheid bij elke stap van ontwerp tot productie, van materiaallevering tot meubelselectie.
  • Het wordt geproduceerd met duurzame, duurzame materialen rekening houdend met de natuurlijke omstandigheden. Alle componenten zijn van hoge kwaliteitsnormen.
  • Prioriteit wordt gegeven aan gebruikerscomfort en functioneel ontwerp. Comfortvoorwaarden worden geconstrueerd met empathie en ervaring.
  • Het ontwerp- en productieproces vindt plaats volgens internationale normen.
  • Het heeft de filosofie van eenvoudig en minimalistisch ontwerp overgenomen.
  • Gebruikers kunnen onder alle omstandigheden in hoge comfortomstandigheden leven, ongeacht plaatsen en seizoenen.

Begin nu uw inspirerende reis met Mooble House!