Ik wil de hemel met niemand delen

 

Als Mooble House-team bezochten we advocaat Hüseyin Bey, die ons Mo.1 635-model al ongeveer 2 jaar gebruikt. We wilden luisteren naar de productervaring als eindgebruiker en de leefruimte zien die het vanaf nul creëerde.

Hüseyin Bey creëerde een oase op zijn land in een afgelegen dorp Balıkesir. We waren gefascineerd toen we de leefruimte zagen die hij in dit land vestigde, wat landbouwgrond is. Het begon allemaal toen hij erachter kwam dat hij een Tiny House moest krijgen vanwege de aard van het land. Het land is aan alle vier de zijden omgeven door zeer oude bomen en heeft een bescheiden maar zeer vruchtbare tuin in het midden waar het verschillende groenten en fruit teelt. Hij plaatste zijn Mooble House op een punt dat het hele land domineerde.

Om de positie van de zonnepanelen zo nauwkeurig mogelijk te bepalen, kampeerde hij 's nachts in het veld en volgde hij de zon. De heer Hüseyin, die tijdens zijn middelbare schooltijd door Turkije reisde door te kamperen, verklaarde dat hij Mooble House op sociale media zag en dat hij zijn bestelling plaatste toen hij naar de beurs ging om het te onderzoeken en ging als volgt verder:

“Ik gaf de voorkeur aan Mo.1 635. Ik vond het ontwerp en de bouwmaterialen van het product leuk, maar ik raakte verstrikt in het dakraam. Bovendien heb ik niet één, maar twee dakramen besteld, omdat ik met niemand de lucht wil delen. Ik gaf de voorkeur aan aluminium bekleding aan de buitenkant, ik hoefde nog geen onderhoud te doen. In de winter, dankzij de superieure isolatie van het product, hebben we een comfortabele tijd zonder de noodzaak van een warmtebron tot december.

In het interieur kreeg ik de mogelijkheid om alles te kiezen wat ik wilde, van de stoelhoes, het aanrecht, de vloerbedekking tot de muurverf. Het was dus erg leuk om te gebruiken door het te personaliseren. Voor degenen die overwegen Mooble House te bezitten, raad ik aan het product kant-en-klaar te kopen bij de all-inclusive fabriek. Ik heb het comfort om het te kopen met een all-inclusive pakket, van airconditioning tot muskietennetten.De mezzanine van het product is ook het meest favoriete gebied van kinderen. Ze pakken hun speelgoed in en gaan naar de tussenverdieping, en het is moeilijk om ze eruit te krijgen. We zetten ook een trampoline en een schommel in de tuin, maar we voetballen meestal.

In de tuin verbouwen we veel producten zoals wortelen, tomaten, aubergines, paprika's met de steun van vrienden uit het dorp en delen we het gewasoverschot met onze geliefden. Ik haal water uit de bron omdat er geen netwerk in het land is. In de natuur hebben we sowieso niet veel nodig, en de tijd wordt vooral besteed aan tuinieren: schoffelen, wieden, rijpingsgewassen plukken."

Mooble House-team hadden we het genoegen om te luisteren naar het inspirerende verhaal van de heer Hüseyin in de natuur en het leven te observeren dat hij vanaf nul op zijn land heeft opgebouwd. Na het eten hebben we ons samen klaargemaakt in de tuin, we gaan op weg naar de terugweg voor zonsondergang. Toen we hem vroegen wat je laatste woord zou zijn als hij afscheid nam, antwoordde hij: "Schoonheid is een relatief concept en Mooble House is absolute schoonheid."

We willen de heer Hüseyin bedanken voor zijn oprechte gesprek, gastvrijheid en alles wat hij met zorg heeft voorbereid.

Ontmoet Mooble House op nieuwe avonturen.