Mo.3 450

Mo.3 450 is een Mooble House-model dat is ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar een houten uiterlijk aan de buitenkant. Dit product in de vorm van een wiegdak laat de gebruikers de warmte van thuis voelen. De keuken en leefruimte komen samen zonder enige scheidingselementen in de ruimte. Op deze manier kunnen gebruikers genieten van de ruimtelijkheid van de ruimte. Dit model met een lengte van 4,5 meter is geschikt voor gebruik door 2 personen.

Mo.3 800

Mo.3 800 is het Mooble House-model dat tweepersoonskamers biedt. De buitenbekleding is volledig van hout en het dak van metaal. De keuken en badkamer, gelegen in het midden van het product, vormen een gang. Het slaap- en woongedeelte zijn van elkaar gescheiden. De scheiding van slaap- en woongedeelte maakt dit model het meest efficiënte model voor gezinnen van 4 personen. Dit 8 meter lange model is geschikt voor gebruik door 4 personen.

Mo.3 850

Mooble House Mo.3 850-model is een model dat geschikt is voor zowel thuis- als hotelgebruik, net als andere Mooble House-producten. De ruime keuken en comfortabele badkamer in het midden van het product vormen een gang.