Mo.3 450

Mo.3 450 is een Mooble House-model dat is ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar een houten uiterlijk aan de buitenkant. Dit product in de vorm van een puntdak laat de gebruikers de warmte van thuis voelen. De keuken en leefruimte komen samen zonder enige scheidingselementen in de ruimte. Op deze manier kunnen gebruikers genieten van de ruimtelijkheid van de ruimte. Dit model met een lengte van 4,50 meter is geschikt voor gebruik door 2 personen.

Mo.3 560

Mo.3 560 is het enige model in deze variant met een tussenvloer. Het is ontworpen voor gebruikers die op zoek zijn naar een houten uiterlijk aan de buitenkant. Dit product in de vorm van een puntdak laat de gebruikers de warmte van thuis voelen. De keuken en leefruimte komen samen zonder enige scheidingselementen in de ruimte. Op deze manier kunnen gebruikers genieten van de ruimtelijkheid van de ruimte. Dit model met een lengte van 5,60 meter is geschikt voor gebruik door 4 personen, dankzij de extra tussenvloer.

Mo.3 800

De Mo.3 800 is het Mooble House-model dat een tweepersoons kamers biedt. De buitenbekleding is volledig van hout en het dak van metaal. De keuken en badkamer, gelegen in het midden van het product, vormen een gang. Het slaap- en woongedeelte zijn van elkaar gescheiden. De scheiding van slaap- en woongedeelte maakt dit model het meest efficiënte model voor gezinnen van 4 personen. Dit model met een lengte van 8,00 meter is geschikt voor gebruik door 4 personen.