Wat is Tiny House?

Wat is Tiny House?

Tiny House, ook wel mobile home of klein huis genoemd, zijn huizen op wielen en zonder wielen, ontworpen met de principes van minimalisme en maximale functie in een beperkte ruimte.

Als het Tiny House grotere afmetingen heeft, kan het ook als stationaire woning worden uitgevoerd, d.w.z. zonder wielen. Tiny Houses zijn geregistreerd, gelicentieerd en geregistreerd voor het verkeer. Zo kunt u de producten parkeren waar u maar wilt en het comfort van thuis ervaren. U kunt profiteren van onze Mooble House off-grid pakketten zonder verbonden te zijn met het netwerk. Zo bent u niet constant afhankelijk van een locatie.

Mooble House Tiny Houses, ongeacht of ze nu wel of niet met bestemmingsplan zijn, maken van de hele wereld vrijwel uw eigen grondstuk. U kunt dus wonen waar u maar wilt.

Tiny House -cultuur is ook een heel goed alternatief voor gezinnen die hun kinderen uit appartementen willen redden. U kunt uw gezin verlossen van de tablet-, telefoon- en televisiesleur en een groen leven leiden.

Hoe is de Tiny House-movement ontstaan?

De Tiny House-movement is ontstaan dankzij degenen die 's ochtends wakker willen worden door de eerste stap naar de grond te zetten met het geluid van vogels...

Tiny Houses, in het Turks ook wel vertaald als 'microhuis' of 'klein huis', ontstond in de jaren zeventig als een bezwaar tegen de toenemende concretie en de alarmerende consumptie-economie. Het feit dat het kort na de generatie van 68 uitkwam, is natuurlijk niet verwonderlijk. In de jaren daarna werd de movement Tiny House gepopulariseerd door de legendarische Jay Shafer en Dee Williams in het begin van de jaren 2000.

Hoewel de Tiny House-movement zijn oorsprong vindt in Hippies, kan het marketingsucces niet alleen worden verklaard door deze punkgeest. Tegenwoordig is de Tiny House-movement een enorme industrie en markt geworden, met tienduizenden producenten en honderdduizenden inwoners over de hele wereld. Tiny houses worden geproduceerd in veel verschillende modellen met verschillende kenmerken, van de meest luxueuze tot de meest eenvoudige.

Hoe werd Mooble House Tiny House getest?

Tiny House doet iedereen verlangen om er een te kunnen kopen en op een stukje grond te zetten in al zijn schoonheid en comfort. Verkaveld of niet, het maakt bijna de hele wereld tot het land van uw huis.

Tiny House zorgt ervoor dat u zich afvraagt of u een auto of een huis wilt. Het feit dat het een voertuig is met een nummerplaat, terwijl het tegelijkertijd het comfort biedt van de keuken, de badkamer, het bed en de bank van een huis, maakt dat het klinkt als "mijn wandeling naar huis". Running houses, dat zijn wooneenheden met een hoog comfort in de natuur, vallen op door hun stevige structuren en uitrusting.

Tiny House Het kan niet alleen in de zomer gebruikt worden, maar ook in de vier seizoenen, dankzij de isolatie die gemaakt is in overeenstemming met de geografie. Als ik een laagbouw, tuin, mooi uitzicht en gemakkelijk schoon te maken huis had, zou mijn droom uitkomen.

Het Mooble House-team onderwierp het prototype van het tiny housevv aan de test van 2000 km. Deze test was een unieke ervaring voor het team dat het Mooble House Tiny House produceerde om het product vanuit het oogpunt van de gebruiker te onderzoeken en te verfijnen.

Wat zijn de algemene kenmerken van Tiny House?

Tiny Houses variëren meestal in lengte van 4 tot 8 meter.

Tiny House Het kenmerk dat hem onderscheidt van andere mobiele constructies is dat hij de gebruiker overal huiselijk comfort biedt. In vergelijking met caravans en tenten vallen Tiny Houses op door hun stevige constructie en uitrusting. In een Tiny House zijn bijvoorbeeld het aanrecht, toilet en bed van dezelfde kwaliteit en gewicht als je thuis gebruikt. Bovendien kan uw kleine huis, indien u dat wenst, ook comfortelementen zoals airconditioning, vaatwasser en oven bevatten. Met andere woorden, het is ideaal voor degenen die zeggen dat ze geen concessies kunnen doen aan hun comfort, zelfs als ik me midden in een verlaten natuur bevind.

Hoewel Tiny Houses op het eerste gezicht misschien een voertuig lijken om in de zomer te gebruiken, zijn ze ook geschikt voor gebruik in de winter met hun sterke isolatie- en airconditioningapparatuur. U beleeft de zomer op de meest aangename manier met uw Tiny House, dat u plaatst in een zomerplaatsje naar keuze in het zuiden; in de winter parkeert u uw huisje in een bosrijke omgeving in de buurt van uw bedrijf in de stad. U kunt dus op vrijdagavond uw vermoeide koffie drinken in uw eigen boshuisje.

Tiny House Aan het begin van de dingen waarmee u rekening moet houden bij het kopen van uw huis, staat de infrastructuursituatie waarin u uw huis gaat plaatsen. Hoewel ze veel gebruikt worden, afhankelijk van het algemene elektriciteits- en waternet van de stad, kunnen Tiny Houses ook zelfvoorzienend zijn, afhankelijk van het uitrustingspakket dat u kiest. Er zijn geen grenzen aan de technologie, van degenen die in hun dagelijkse energiebehoefte voorzien met zonnepanelen, van het afvalmateriaal van het toilet tot de machines die mest produceren.