Tiny House Hotels waar u kunt verblijven in 2023

Tiny House Hotels waar u kunt verblijven in 2023

Voor toeristische investeerders en ondernemers in de hotelsector is het mogelijk om met Mooble House in zeer korte tijd zelfstandige levensgerichte hotelprojecten in de natuur te realiseren. Met Mooble House Tiny House Hotel-modellen kunt u uw gasten een accommodatie-ervaring bieden waardoor u het comfort van thuis voelt.

In dit artikel hebben we de tiny house hotels waar u in 2023 kunt verblijven en de faciliteiten die ze bieden bij elkaar gebracht.

  • Villa La Fontana

Villa La Fontana tiny house hotel project werd gerealiseerd met als doel om een luxe en comfortabele vakantie-ervaring tussen 250 plantensoorten in Urla aan te bieden. Het pand, dat een accommodatiecapaciteit van 84 personen heeft, ligt in het midden van Izmir en Cesme, een van de mooiste steden in Turkije. Het ligt ook op 1 km van de pier en op 1,5 km van het strand en is de ideale locatie voor diegenen die een zeevakantie willen hebben. Het biedt uitzicht op het meer en een buitenzwembad, en faciliteiten voor een sauna, basketbal, een tennisbaan en een zonneterras.

Villa La Fontana tiny house hotel project is gepland om aan verschillende behoeften te voldoen door het creëren van Comfort en Suite kamer opties. Een geweldig accommodatiepunt in Izmir voor diegenen die hun vakantie willen plannen met tiny house hotels.

  • Erim Ciftligi

Mobiele huizen werden op de boerderij geplaatst op de intense vraag van de stamgasten van Gardemiel Restaurant, dat wordt geëxploiteerd door de familie Erim. De stamgasten wilden na het eten in het restaurant meer tijd op de boerderij doorbrengen. Een van de belangrijkste kenmerken van de boerderij is dat wilde soorten die alleen in Noord-Ankara worden aangetroffen, worden gekweekt die niet genetisch gemodificeerd en gehybridiseerd zijn. Het staat bekend als een ideale gastronomische stop omdat het menu is gemaakt met behulp van deze producten in het restaurant.

  • Rita Ciftlik

Boerderij Rita kwam in 2022 tot leven als initiatief van Ilker Ayrık, het geliefde gezicht van de schermen. Boerderij Rita, gelegen in Beykoz Ishaklı dorp van Istanbul, is een land waar duurzame landbouw wordt gedaan en is veranderd in een leefruimte waar accommodatie, restaurants en activiteiten worden gemaakt met zijn 9 kleine huizen gelegen. U kunt naar Boerderij Rita gaan, dat zich uitstrekt over 17 hectare grond, voor brunch of accommodatie, u kunt het echte natuurlijke leven in het hart van de stad ervaren en u kunt een kijkje nemen bij de workshops over het natuurleven die voor kinderen zijn geopend. 9 tiny houses geleğen in het boerderij Rita, hebben een capaciteit van 36 personen en zijn open voor gebruik in 4 seizoenen.

  • Sapanca Golevi Tiny House Hotel

Sapanca Golevi Tiny House Hotel werd tot leven gebracht direct aan de rand van Sapanca Meer, midden in de natuurlijke schoonheden. Het pand is een centrum van attractie voor natuurliefhebbers die tijd willen doorbrengen door te integreren met de natuur, te ontspannen en een vakantie te hebben. Sapanca Golevi heeft 10 tiny houses en biedt accommodatie voor 2-4 personen

  • Adrasan Tiny House Otel

Adrasan Tiny House Hotel ligt in Antalya. Dit tiny house hotel komt tot leven in 2021 en is ideaal gelegen voor liefhebbers van vissen. Bovendien is het unieke klimaat en de geografie van Adrasan slechts een van de factoren die accommodatie in de regio aantrekkelijk maken. Afgezien hiervan biedt het pand barbecueplezier, dineren in open lucht en de mogelijkheid om 's avonds te genieten van de prachtige natuur. Adrasan Tiny House Hotel heeft een capaciteit van 16 personen.

  • Gulet Tiny House Hotel

Gulet Tiny House Hotel, dat werd gerealiseerd in Asos Canakkale, spreekt diegenen aan die graag zwemmen in de zee met zijn locatie aan zee. Het tiny house hotel, dat een capaciteit heeft van 44 personen, is een uniek vakantieoord dankzij de prachtige natuur en het klimaat van Asos.

Het is mogelijk om van het leven in de natuur met deze tiny house hotels te genieten, die allemaal zijn ontworpen en ontworpen met Mooble House producten. U kunt getuige zijn van onvergetelijke momenten door te verblijven in de faciliteiten die het centrum van de attractie zijn met zijn 4 seizoenen geschiktheid en verschillende activiteiten, en u kunt de tiny house accommodatie-ervaring ervaren, die de stralende ster van de afgelopen tijd is.