Tiny House Çeşitleri: Siz Hangi Küçük Evde Yaşamak İstersiniz?

Tiny House Çeşitleri: Siz Hangi Küçük Evde Yaşamak İstersiniz?

Tekerlekli Tiny House çeşitleri, tek bir yere bağlı kalmak istemeyenlere minimal yaşama adım atmaları için uygun fiyatlı ve çevre dostu bir seçenek oluşturuyor.
Bu yazımızda sizlere Mooble House imzalı Tiny House modelleri hakkında özet bilgiler sunmayı amaçladık. 

Tiny House Çeşitleri: Siz Hangi Küçük Evi Tercih Edersiniz?

Mo.1 Tiny House Modelleri

-Asma kat vardır.
-Metal ve ahşaptan oluşan karma cephe ile donatılmıştır.
-4-5 kişiliktir.

Mo.1 Tiny House çeşitleri, orta kapı girişlidir. Sol tarafta yaşam alanı bulunur. Sağ tarafta bol miktarda dolabı olan mutfak, gerektiğinde çalışma ve yemek masası olarak kullanılabilen tezgâh bulunur. Arka tarafta genişliği 90-110 cm arasında değişen banyo vardır. Islak alanın yanında yer alan merdivenlerle asma kata çıkılır. Asma katta yer alan tavan penceresi, yıldızlara bakarak uyuma keyfi sunar. 

Mo.1 560 modeli: 5.60* 2.55m boyutlarındadır.
•Mo.1 560 Off-Grid Modeli: 5.60 *2,55 metre boyutlarındadır. Off- grid özelliği sayesinde şebeke dışı kullanılabilir. Bunun için çatısında güneş paneli, içinde akü sistemi ve su deposu bulunur. Akıllı ev paneline bağlı cihazları, kalan su miktarı gibi verileri takip etme gibi modern teknolojik olanakları bulunur.
Mo.1 635 Modeli: 6,35*2,55 metre boyutlarındadır.  
Mo.1 675 Modeli: 6,75*2,55 metre boyutlarındadır. Mo.1 serisi içinde uzunluğuyla 5 kişinin kullanımına uygun olan modeldir. Mutfak ve yaşam alanı daha geniştir.

Mo.2 Tiny House Modelleri

-Asma kat yoktur
-Metal ve ahşap karma cephe ile donatılmıştır.
-2-4 kişiliktir.

Mo.2 Tiny House modelleri çeşitli boyut alternatiflerinin bulunduğu bir modeldir. Hem tek hacim hem de mahretmiyet isteyen kullanıcılar için 2 odalı seçenekleri bulunmaktadır.

•Mo.2 560V modeli: 5.60* 2.55m boyutlarındadır. Girişten sonra sırayla oturma alanı, mutfak ve banyo bulunur. 2 kişiliktir. Bu modelin en ayrışan özelliği kendi içerisinde, ürünün dar cephesinde bir veranda alanının bulunmasıdır.
•Mo.2 675S Özel Tasarım modeli: 6.75* 2.55m boyutlarındadır. Uyku ve yaşam alanlarının ayrıldığı bir modeldir. Katlanır duvar yatağı, merkezde yer alan mutfak ve banyosu, açıldığında yemek masasına dönüşen sabit çalışma masası ile 4 kişinin kullanımına uygundur. Ortada yer alan mutfak ve banyo, iki farklı odayı birbirinden ayırmak üzere tasarlanmıştır.
•Mo.2 800 modeli: 8.00* 2.55m boyutlarındaki model, çift oda kurgusuyla tasarlanmıştır. Ortada yer alan mutfak ve banyo, iki farklı odayı birbirinden ayırır. 4 kişilik ailelere uygun geniş ve ferah bir modeldir. Hem ev hem de ticari kullanımlarda sıklıkla tercih edilen bir üründür.
•Mo.2 850T modeli: 8.50* 2.55m boyutlarındaki model, ticari amaçlı konaklamaya uygundur. Aynı şase üzerinde birbirinden bağımsız iki ayrı banyolu oda alanı sunar. İki farklı otel odası şeklinde kullanılabilir. Birlikte yaşamak isteyen iki aile için de uygun olabilir. 4 kişiliktir.

Mo.3 Tiny House Modelleri

-Asma kat yoktur
-Cephesi ahşap ağırlıklıdır
-2-4 kişiliktir

Mo.3 Tiny House çeşitlerinin en belirgin özelliği dış dört cephesinin ahşap kaplı olmasıdır. Ağırlıklı ahşap görünüme sahip bir görünüm tercih eden kullanıcılara yönelik tasarlanmıştır.

•Mo.3 800 modeli: 8.00* 2.55m boyutlarındadır.  Dışı ahşap, çatısı metaldir. Merkezde bulunan mutfak, yaşama ve uyuma alanını birbirinden ayırmayı sağlar. 4 kişiye uygundur.
•Mo.3 850S özel tasarım: 8.50* 2.55m boyutlarındadır.  Hem ev hem otel kullanımına uygundur. Merkezde bulunan mutfak, yaşama ve uyuma alanını birbirinden ayırır. 4 kişilik arkadaş grupları ya da aileler için konforlu ve ferah bir konaklama seçeneğidir.

Mo.4 Tiny House Modelleri

-Asma kat yoktur.
-Cephesi ahşap ağırlıklıdır.
-2-4 kişiliktir.

Mo.4 Tiny House modelleri tek yöne eğimli çatı formuna sahip, diğer Mooble House ürünlerinin kabuk formlarına kıyasla daha kübik bir tasarıma sahiptir. Çeşitli boyut alternatifleri sunar.

•Mo.4 400 Cafe modeli: 4* 2.55m boyutlarındadır. Mobil bir cafe/restaurant işletmesi hayata geçirmek isteyen yatırımcılara yönelik tasarlanmıştır.
•Mo.4 450 Home-Office modeli: 4.50* 2.55m boyutlarındadır. Ofis, çalışma ve yaşam alanını kompakt bir çatı altında birleştirmek için tasarlanmıştır. Doğa ile iç içe çalışmak ve yaşamak isteyenler için idealdir.

•Mo.4 800 modeli: 8.00* 2.55m boyutlarındadır. Arka cephesi metal, diğer cepheleri ahşaptır. Ortasında yer alan mutfak ve banyo ile yaşam ve uyuma alanlarının ayrıldığı 4 kişiye uygun bir modeldir.

Mo.5 Tiny House Modelleri

-Asma katlıdır
-Metal ve ahşap karma cephelidir
-4 kişiliktir

Mo.5 400 Tiny House çeşitleri daha sık mobil olmak isteyen kullanıcılara yönelik tasarlanmıştır ve daha kompakt bir yapıya sahiptir.

•Mo.5 400 modeli: 4.00* 2.55m boyutlarındadır. Tiny House çeşitleri arasında küçük ama 4 kişilik olması ile öne çıkar. Daha sık mobil olmak isteyenlerin tercih ettiği asma katlı kompakt bir tasarımdır.
•Mo.5 450 modeli: 4.50* 2.55m boyutlarındadır. Mo.5 400 modeline kıyasla 50 cm daha büyük bir yaşam alanı kullanımı sunan Mo.5 450 modeli 2-4 kişilik kullanım için uygundur.

Daha detaylı bilgi almak için Mooble House iletişim kanallarını kullanabilir, yaşam tarzınız ve ihtiyaçlarınızı önceleyerek seçiminizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Mooble House mimari ve tasarım ekibi bu süreçte sizlere memnuniyetle katkı sağlıyor olacaktır.