Hoe is Mooble House getest?

Hoe werd Mooble House getest? | Mooble Huis

Bekend alsTiny House in de wereld, kleine huisjes op wielen met hun schattigheid en comfort zorgen ervoor dat iedereen zou wensen dat ik er een kon kopen en op een stuk grond kon zetten. Of het nu gezoneerd of ongezoneerd is, het maakt bijna de hele wereld tot het perceel van uw huis.

Tiny house roept de vraag op van auto of huis. Het feit dat het een gelicentieerd en gelicentieerd voertuig is, terwijl het het comfort biedt van de keuken, badkamer, bed en bank van een huis, laat het klinken als een wandelend huis. Lopende huizen, die een wooneenheid zijn met hoge comfortomstandigheden in de natuur, komen naar voren met hun solide structuren en uitrusting.

Tiny House kan niet alleen in de zomer worden gebruikt, maar ook in alle seizoenen dankzij de isolatie die is gemaakt in overeenstemming met de geografie. Als ik een laagbouw, tuin, mooi uitzicht en makkelijk schoon te maken huis had, zou mijn droom uitkomen.

Het Mooble House-team onderwierp het prototypeproduct aan de reistest van 2000 km. Deze test was een unieke ervaring voor het team dat Mooble House produceerde om het product vanuit het perspectief van de gebruiker te onderzoeken en te verbeteren.