Tekerlekli Ev

Tekerlekli Ev

Doğada yaşamayı sevenlerin en çok arattığı kelimelerin başında tekerlekli ev geliyor. Ancak, tekerlekli ev, standart bir konut, bungalov ya da karavan ile karıştırılmamalıdır. Tekerlekli ev üretiminde konvansiyonel yapı malzemeleri nadiren görülür ve farklı malzeme kullanımı ile uygulama teknikleri gerektirir. Bunun sebebi, tekerlekli evlerin Kara Yolları kanuna tabi olması, genel itibariyle doğa ortamında kullanılıyor olması ve ağırlık sınırlarının bulunmasıdır.

Tekerlekli evlerin üretiminde, çoğunlukla tekne ve karavan sektöründen ithal malzeme temin edilmekte olup; uzun ömürlü kullanım için hem son derece dayanıklı hem de standart bir yapı gibi yalıtım konforu sağlanır. Buna bağlı olarak sık merak edilen tekerlekli ev fiyatlarını, bu bilgiler ışığında değerlendirmek daha doğru olacaktır. Ek olarak, farklı markalardan tekerlekli evleri karşılaştırırken kullanılan ürünleri, ürünlerin markalarını ve özelliklerini de temel almak gerekmektedir.

Tekerlekli ev fiyatları karşılaştırılırken en çok merak edilen konulardan bir diğeri de iç mekân büyüklüğüdür. Tekerlekli ev, araç statüsünde olduğundan büyüklük, metrekare üzerinden ölçülmez. Buna bağlı olarak modelin tasarım ve donanımı da fiyata etki eden unsurlar arasında yer alır. Bu nedenle tekerlekli ev fiyatları, kaç kişinin kullanımına uygun olduğu, tasarımı, donanımı ve fonksiyonları üzerinden değerlendirilmelidir.

Mooble House Tekerlekli Ev

Mooble House ürünlerinin mobil, taşınabilir, tekerlekli, tiny house olduğunu ve aynı kategoride bulunduklarını belirtmeliyiz. Ayrıca kullanıcıların istek ve ihtiyaçlarına göre tekerleksiz ürün de sunabilen Mooble House, farklı kullanım alanlarına uygun tasarımlarıyla da dikkat çekmektedir.

Mooble House, 2, 4, 6, 8 kişilik tiny house modelleri ve Higline, Midline, Basicline seçenekleriyle tüm ihtiyaçlara çözüm üretebiliyor, tavan yüksekliği ve ağırlık gibi Kara Yolları tarafından belirlenmiş kurallara uygun üretim gerçekleştiriyor. Ayrıca kullanıcılar dilerse opsiyon listesinden beyaz eşya, elektronik eşya, ek mobilya, teras, merdiven gibi eklemeler de yapabiliyor. Tüm eklemeler yapıldıktan sonra son fiyat oluşuyor.

Mooble House endüstriyel üretim gerçekleştirmesine bağlı olarak çok adetli siparişlerde maliyet avantajı yaratıyor. 11.000 metrekare kapalı, 20.000 metrekare açık alandan oluşan üretim tesisinde, 1 yılda 4.000 adet anahtar teslim tekerlekli ev üretebiliyor. Endüstriyel üretimin getirdiği üstün kalite, yüksek kapasite ve maliyet avantajı sayesinde çoklu alımların fiyat anlamında da en cazip markası haline geliyor.