Tiny House İstanbul

Konular

Gösterişli şehirlerden doğaya kaçma arzumuzun son durağında tiny house’lar var. Yüksek binalardan uzakta, doğanın içinde bir tiny house şehirden çıkışın formülü olabilir mi? Tiny house İstanbul son aylarda en popüler aramalardan biri. İstanbul’un dar sokakları ve yüksek yapıları arasında gök yüzüne hasret yaşayıp gidiyoruz. Trafik ışıkları ve korna seslerinin arasında İstanbul’dan çıkış yollarını arıyoruz. Çıkış isteğinin sebebi yalnızca bunlar da değil. Doğaya dönme ve onunla buluşma ihtimali de etkili. Özellikle son aylarda üst üste yaşanan depremler de gözümüzü korkutuyor ve İstanbul’dan uzaklaşamayacak olanlarımız Tiny house İstanbul seçeneklerini araştırıyor.

Mooble House Showroomlar’ına Bekliyoruz

Tiny house satın almadan önce imarlı ya da imarsız bir arsaya ihtiyaç olduğu için öncelikle bu araştırmanın yapılması gerekiyor. Tiny house’un tekerlekli ve tekerleksiz seçeneklerine göre de imar gerekliliği değişkenlik gösteriyor. Bu sebeple Tiny house İstanbul araştırması yapan ve minimal yaşam tarzının hayalini kuran kullanıcılara Mooble House olarak hem bilinçlendirici hem de yönlendirici bilgiler sunuyoruz. Mooble House yetkili satış danışmanlarından randevu alarak merak ettiğiniz tüm soruları sormak için İstanbul, Çerkezköy, İzmir, Bodrum, Göcek, Adana ve Antalya’da bulunan showroomlarımıza ulaşabilirsiniz. Showroomlarda hem tiny house deneyimleyebilir hem de planlamalarınızı yapmak için tüm bilgileri edinebilirsiniz.

Tiny House Yatırımlarını İncelediniz mi?

Tiny house İstanbul denince akla İstanbul’da kollektif bir tiny house yaşamı mümkün mü sorusu da geliyor. Elbette mümkün. Birlikte yaşamayı istediğiniz arkadaşlarınız, dostlarınız ve ailenizle birlikte bir topluluk oluşturduktan sonra Mooble House’a başvurabilir ve bunun nasıl mümkün olacağını öğrenebilirsiniz. Ayrıca topluluk halinde yaşamanın nasıl bir tecrübe olduğunu önden öğrenmek isteyenlerdenseniz hem İstanbul içinde hem de İstanbul’a çok yakın konumlarda tiny house otel projelerimiz bulunuyor. Örneğin Beykoz’da Mooble House ürünleriyle hayata geçirilen Rita Çiftlik hem konaklama hem de doğada yaşam atölyeleri sunarak misafirlerini ağırlıyor. Ya da Sapanca’da hayata geçirilen Gölevi projesinde gölün kenarında konaklayabilir, eşsiz doğasında uzun yürüyüşler yaparak hayallerinizi şekillendirebilirsiniz. Hala karlar altında bulunan Kartepe Sisli Vadi’yi de hatırlatmakta fayda var. Kartepe, İstanbul’a 100km mesafede. Tiny house İstanbul araması yapan kullanıcıların özellikle kış mevsiminde Mooble House ürünlerinin yalıtım açısından nasıl performans gösterdiğini deneyimlemeleri için Sisli Vadi harika bir lokasyonda. Tiny house kış turizm yatırım projesi olarak da öne çıkan Sisli Vadi’yi ziyaret ettikten sonra kim bilir belki siz de bir tiny yatırım projesi için Mooble House ekibiyle görüşebilirsiniz.

“Kendine Ait Bir Oda” İçin Tiny House

Tiny House İstanbul konusuna girmişken bahçeli evleri olanlara da değinmek gerek. Şehrin içindeki evinizin bahçesine şık bir tiny house modeli konumlandırmayı hiç düşünmüş müydünüz? Bu tiny house’u misafir evi, hobi evi ya da sadece “kendine ait bir oda” olarak konumlandırabilirsiniz. Uzun süredir hayalini kurduğunuz bir projeye başlamak için dışarıdan yalıtılmış bu alan ihtiyacınızı karşılayabilir ya da misafirlerinize yepyeni bir konaklama deneyimi yaşatabilirsiniz. Üstelik tekerlekli bir tiny house tercih ettiyseniz yazın tatil yapmak istediğiniz yere çekip götürebilirsiniz. İşte tiny yaşam bu kadar esnek, çok seçenekli, minimal, sürdürülebilir ve özgür. Tiny house İstanbul meraklılarını Mooble House showroomlarına bekliyoruz.