Tiny House Konaklama Fiyatları

Tiny House Konaklama Fiyatları

Türkiye’de artık tiny house park alanları, tiny house konaklama tesisleri, tiny house oteller yaygınlaşmaya başladı. Özellikle pandemiyle birlikte artan doğada konforlu ve 4 mevsim yaşam imkânı için öne çıkan seçenek tiny house oldu. Hatta şık tasarımları, ev konforu sunması, yüksek malzeme kalitesi gibi özellikleriyle de farklı bir yaşam alanı alternatifi oldu. Tekerlekli ve tekerleksiz modellerle kurulan tiny house konaklama tesislerinin fiyatları da kullanıcıların en çok araştırdığı konulardan biri haline geldi.

Özellikle Ege ve Akdeniz Bölgesi’nde açılan tiny house konaklama tesislerinde fiyatlar tesisten tesise değişkenlik gösteriyor. İşletme tarafından belirlenen fiyatlara tesislerin web sitesinden ve otel rezervasyon sitelerinden ulaşılabilir durumda.

Tiny house konaklama fiyatları geleneksel otellerde olduğu gibi döneme ve konaklayacak kişi sayısına göre de değişkenlik gösteriyor. İster kış aylarında bir Ege kasabasında inzivaya çekilmek ister kayak yapılan yüksek bölgelerde kar tatili gerçirmek için olsun, tiny house konaklama fiyatları tesis tarafından belirlenmektedir.

Türkiye’de Mooble House’un tekerlekli ve tekerleksiz ürünleriyle pek çok tiny house konaklama projesi hayat geçirildi ve yenileri de geliştirilmeye devam ediyor. Tiny house konaklama fiyatlarını araştıran kullanıcıların en çok merak ettiği konulardan biri de bu tesislerin adresleri. Sizler için Mooble House konforuyla konaklayabileceğiniz tesislerin listesini de bu yazımızda güncel haliyle paylaşıyoruz.

Mooble House ürünleriyle hayat geçirilen tiny house konaklama fiyatlarını öğrenmek için tesislere direkt ulaşmanızı önerir, şimdiden harika bir tatil geçirmenizi dileriz. Dilerseniz deneyimlerinizi Mooble House Youtube kanalında anlatmak için kanalımıza misafirimiz de olabilirsiniz. Web sitemizin iletişim sekmesinden form doldurarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Mooble House Tiny House Konaklama Tesisleri

Mooble House ürünlerini satın almadan önce deneyimlemek isterseniz pek çok tesis mevcut. Bir yandan tatilinizi yaparken bir yandan ürünü yakından tanıyabilir, deneyimledikçe istek ve ihtiyaçlarınızı daha net tespit edebilirsiniz.

Bu tesislerin hepsi doğayla iç içe, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sunma amacıyla yatırımcıları tarafından kuruldu. Tesislerden kimi Ege’nin en güzel kıyılarından denize girmeyi sağlarken kimi ise İstanbul’un yanı başında karlar altında konaklamayı ve kayak yapmayı sağlıyor. Aralarında gastronomi konusunda iddialı olanlar da var, sadece inzivaya çekilmek için tasarlanmış olanlar da:

  • Sapanca, Gölevi Otel
  • Adrasan Tiny House Otel
  • Gulet, Çanakkale Tiny House Otel
  • CK Architecture Olive Garden
  • Villa La Fontana, Urla
  • Erim Çiftliği, Ankara
  • Rita Çiftlik, Ankara
  • Tumba Sisli Vadi, Kartepe
  • Kairos Otel, Kaş
  • Manzara, Kartepe
  • Saklı Vadi, Kartepe
  • Serik, Antalya

Yatırımcılar İçin Tiny House

Doğayla bütünleşmiş bir konaklama tesisi açmak için geleneksel yöntemler yerine artık tiny house’lar tercih ediliyor. Geleneksel yöntemlerle bir otelin hayata geçmesi yıllar sürerken ve doğal habitata müdahalelerde bulunmak gerekirken, tiny house ürünleri sayesinde bir tesis 45 günde kapılarını misafirlerine açabiliyor.

Bir konaklama yatırımı yapılırken öncelikle lokasyon belirleniyor. Lokasyonda gerekli izin ve altyapı çalışmaları sürerken tiny house üretimleri başlayabiliyor. Yatırımcılar proje özelinde farklı tiny house modeli ve farklı büyüklükte ürünler tercih edebiliyor. Böylece tesis yönetimi tiny house odalarını farklı kategorilerde pazarlayabiliyor, konaklayacak misafir sayısına ya da ihtiyaçlarına göre uygun ürünü önerebiliyor. Fabrikadan çıkan tiny house’lar araziye transfer edilip, projeye uygun bir şekilde park ediliyor.

Siz de Mooble House ürünleriyle bir tiny house projesi yatırım yapmak isterseniz iletişim sekmemizden form doldurarak bizlere kolayca ulaşabilirsiniz.

Tiny house konaklama fiyatlarınızı belirlemek için ise projeniz hayata geçip açıldıktan sonra bölgenizin rayiçlerini ve tesisinizin özelliklerini göz önünde bulundurarak çalışmalara başlayabilirsiniz.