Tiny House Fiyatları

Tiny house sektöründe fiyat skalası oldukça geniştir. Çünkü her üretici farklı üretim teknolojisi ya da metodu ile farklı malzemeler kullanır. Bu farklılıklar da fiyat skalasına yansır. O yüzden gelin birlikte bu farklılıkları nasıl değerlendirmeniz gerektiğine birlikte göz atalım. Karışık gibi görünen kriterleri yakından inceleyerek sizler için sadeleştirelim.

Tiny House Seçerken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Farklı ihtiyaçlara, farklı zevklere ve kullanım alışkanlıklarına göre piyasada çeşitli tiny house’lar bulunmaktadır. Her tiny house markasının da kendine has bir üretim teknolojisi ve tasarım yaklaşımı oluşmaktadır. Tiny house almayı düşünen tüketiciler tüm detayları inceledikten sonra seçimini yapar fakat öncelikle dikkat edilmesi gereken unsur ürünün karavan statüsünde olması gerektiğidir. İkincil unsur ise ürünün 4 mevsim yaşamaya uygun olduğundan emin olunması gerektiğidir.

Karavan statüsünde olmayan ve 4 mevsim yaşamaya uygun üretilmemiş tiny house ürünlerin satın alınmasını önermiyoruz. Çünkü ürünü satın aldıktan sonra beklenti ve hedefleriniz karşılanmayacağı için üründen vazgeçmek etmek durumunda kalabilirsiniz.

Mooble House olarak, özellikle ilk kez tiny house satın almak isteyenlere ayrıntılı bir şekilde ürünlerimizin teknik özelliklerini anlattıktan sonra modellerimizin arasından yaşam alışkanlıklarına göre seçim yapmalarını öneriyoruz. Tüm modellerimiz gerekli statü uygunluklarını taşıdığı ve her mevsim yaşamaya uygun olduğu için de içiniz rahat bir şekilde satın alabilirsiniz.

Tiny House Fiyatları Nasıl Belirleniyor?

Tiny house yapımı standart bir konut, bungalov ya da karavan yapımı ile karıştırılmamalıdır. Tiny house yapımında konvansiyonel yapı malzemeleri nadiren kullanılır. Farklı malzeme ve uygulama teknikleri gerektirir. Çünkü tiny house’lar kara yolları kanuna tabidir, genelde doğa ortamında kullanılırlar ve ağırlık sınırları vardır. Çoğunlukla tekne ve karavan sektöründen ithal malzeme temin edilir. Öte yandan uzun ömürlü kullanım için hem son derece dayanıklı hem de standart bir yapı gibi yalıtım konforu sağlanır. Bu bilgiler ışığında tiny house fiyatlarını değerlendirmek daha doğru olacaktır. Farklı markalardan tiny houseları karşılaştırırken kullanılan ürünleri, ürünlerin markalarını ve özelliklerini baz almak gerekir.

Tiny house fiyatları karşılaştırılırken en çok merak edilen konulardan bir diğeri de büyüklüktür. Tiny house modelleri araç statüsünde olduğu için büyüklük, m2 üzerinden ölçülmez. Ayrıca modelin tasarımı, donanımı etkiler. Bu yüzden tiny house fiyatları kaç kişinin kullanımına uygun olduğu, tasarımı, donanımı ve fonksiyonları üzerinden değerlendirilmelidir. Mooble House olarak 2,4,6 ve 8 kişilik modelleri Higline, Midline ve Basicline seçenekleriyle sunarak tüm ihtiyaçlara çözüm üretebiliyoruz. Ayrıca kullanıcılar dilerse opsiyon listemizden beyaz eşya, elektronik eşya, ek mobilya, teras, merdiven gibi eklemeler de yapabiliyor. Tüm eklemeler yapıldıktan sonra final fiyat oluşuyor.

Mooble House olarak endüstriyel üretim yaptığımız için çok adetli sipariş üretimlerinde, maliyet avantajı yaratıyor, bu avantajı da alıcı ile paylaşıyoruz. 11.000 m2 kapalı, 20.000 m2 açık alandan oluşan fabrikamızda, 1 yılda 4.000 adet anahtar teslim tiny house üretebiliyoruz. Endüstriyel üretimin getirdiği üstün kalite, yüksek kapasite ve maliyet avantajımız sayesinde çoklu alımların fiyat anlamında da en cazip markasıyız.

Tiny House Kredisi Çekilebilir mi?

Tiny House için Leasing Alınabilir mi?

Mooble House olarak hem tekil kullanıcılar hem de kurumsal alıcılar için anlaşmalı olduğumuz finans kuruluşları üzerinden kredi ve leasing taleplerine cevap verebiliyoruz. Böylece ev ya da araba alır gibi finans kuruluşuna taksit ödeyerek tiny house sahibi olmayı mümkün kılıyoruz. Özellikle çoklu alımlarda, turizm tesisi ya da resort kuruluşlarında, yatırımcı için de çözüm sunmuş oluyoruz. Yatırımcı, Mooble House ile tiny house tesisini kısa sürede kurabildiği için kredi ya da leasing taksitlerini öderken tesisi de faaliyet geçmiş oluyor.