Tiny House Nedir?

Tam Olarak Tiny House Nedir? | Mooble House

Tiny House, minimalizm prensipleriyle tasarlanan, kısıtlı alanda maksimum fonksiyonu olan küçük evlerdir. Mooble House markalı Tiny House'lar plakalı, ruhsatlı ve trafiğe tekerlerli evlerdir bu da kullanıcıların istedikleri yere park ederek konforlu bir yaşam sürmelerine olanak tanır. 

Tiny House Nedir? | Mooble House

Tiny House Hareketi Nasıl Başladı?

Tiny House hareketi, betonlaşmanın artmasına ve tüketim ekonomisinin korkutucu boyutlara ulaşmasına bir tepki olarak 1970'lerde ortaya çıktı. 2000'lerin başında ise popüler hale geldi. Bugün, dünya genelinde on binlerce üretici ve yüz binlerce sakinle büyük bir endüstri ve pazar haline geldi.

Tiny House Genel Özellikleri Nelerdir?

Tiny House'ların uzunlukları genelde en fazla 8-9 metre ağırlıkları ise maksimum 3,5 tondur. Bu evler, kullanıcılarına her yerde ev konforu sağlar ve sağlam yapıları ve donanımlarıyla öne çıkar. Yaz-kış kullanıma uygun olan Tiny House'lar, konumlandırılacakları yerdeki altyapı durumuna dikkat edilmesi gereken evlerdir. Teknolojinin sunduğu olanaklarla, güneş panellerinden gübre üreten makinelerine kadar çeşitli donanım seçenekleri bulunur.

Tiny House Kullanım Ömrü Ne Kadardır?

Tiny House'ların dayanıklılığı, kullanılan malzemelerin kalitesine, yapının işçiliğine ve bakımına bağlı olarak değişir. Standartlara uygun, kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen ve iyi bakım yapılan bir Tiny House, geleneksel bir ev gibi onlarca yıl dayanabilir.

Mooble House Tiny House’lar Nasıl Üretilir?

Tiny House’ların iç mekân ve dış mekânda kullanılan malzemelerin hepsi önde gelen üreticilerden tedarik edilir ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan 11.000 m2 kapalı ve 20.000 m2 açık alana yayılı fabrikamızda endüstri prensiplerine göre 7/24 seri üretimle kullanıcılarla buluşur. Mooble House Tiny House’lar, kalite belgeleri ve sertifikaları ile donatılmıştır, bu da onları hem yerel hem de uluslararası standartlara uygun hale getirir. 

Mooble House Tiny House Nasıl Test Edildi?

Mooble House ekibi, Tiny House prototip ürününü 2000 km'lik bir yolculuk testine tabi tuttu. Bu test, ürünü kullanıcıların gözüyle incelemek ve iyileştirmek için bir fırsat sağladı.

Tiny House konusunda yardıma ihtiyacınız varsa ve hayalinizdeki Mooble House Tiny House modelini seçmek için etkili bir rehberlik arıyorsanız, bizimle hemen iletişime geçerek Mooble modellerimiz, hizmetlerimiz ve kampanyalarımız hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.